Ziggo werkzaamheden

Vandaag ontvingen wij bericht van Ziggo dat zij vrijdag 6 april werkzaamheden zullen uitvoeren aan hun netwerk in Hoorn. Hierbij zullen gedurende de dag kortstondige onderbrekingen plaatsvinden in de verbinding met het Internet.

Alle locaties in Hoorn kunnen hier last van krijgen. Wij zullen de verbinding blijven monitoren en jullie zo nodig op de hoogte brengen van ontwikkelingen.

5 gedachten over “Ziggo werkzaamheden

 1. Ter info voor evt. verdere werkzaamheden;
  Vanaf 16 april beginnen de eerste digitale examens.
  Graag rekening houden dat vanaf dat moment meerdere locaties flexibele digitaal examens zullen gaan inplannen en uitvoeren!
  Vriendelijk bedankt en groet,

  Dianne Rustenburg

  1. Dianne,

   Met onze eigen werkzaamheden houden wij uiteraard rekening met eventuele examens. Als Atlas College hebben wij echter weinig tot geen invloed op de werkzaamheden die Ziggo gaat uitvoeren in zijn netwerk.
   De locatie – in de persoon van de ICT Coördinator – is gevraagd ons een lijst door te geven met websites die onmisbaar zijn voor de bedrijfsvoering van het Atlas College. Deze websites worden opgevraagd via een verbinding met een hogere garantie dan de Ziggo verbinding.
   Digitale examens worden afgenomen via een speciaal daarvoor ingerichte DUO server, deze server kan los van het internet werken.
   Mocht jij nog websites kennen waarvan de examens afhankelijk zijn, dan krijgen wij graad die adressen van jou (of van wie dan ook)

   mvg

   Peter

   1. Dank je wel voor je reactie Peter, Natuurlijk houden jullie rekening met dit soort belangrijke zaken.
    In het draaiboek (in mijn hoofd) staat deze periode in het teken van examens en dan gaan bij mij alarmbelletjes rinkelen.
    Het komt allemaal goed, daar heb ik alle vertrouwen in!
    Vr. gr. Dianne

  1. Het is vrijdag 6 april. Het bericht was inmiddels gecorrigeerd… maar dat was voor de e-mail te laat. Medemblik wordt overigens niet getroffen door deze werkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.