Wijzigingen aan het voucher systeem.

Atlas WiFi Logo kleinHet voucher systeem is bedoeld om gasten van de school toegang te kunnen geven tot ons WiFi netwerk. Deze gasten kunnen een eenmalige code – voucher – krijgen waarmee hun toegang tot het netwerk verleend kan worden. Wij zullen volgende week vrijdag (12 september) een aantal wijzigingen in dit systeem doorvoeren.

  • De naam van het netwerk zal veranderd worden van  “atlas-gast” naar “Atlas-Voucher”. Hierdoor is het direct duidelijker dat er voor het gebruik van dit netwerk een voucher noodzakelijk is.
  • Het netwerk zal een WPA key (beveiligingssleutel) krijgen: “Atlas-Voucher”. Hierdoor zal het niet langer een open netwerk zijn zodat er niet langer onbewust/per ongeluk verbinding mee gemaakt kan worden.
  • Het advies om met een willekeurige site te verbinden zullen we veranderen in het specifieke adres http://hades91.atlascollege.nl. Dit omdat het automatisch doorsturen nog wel eens erg lang duurt.

Deze wijzigingen zullen we verwerken in de tekst die afgedrukt wordt op het voucher. Indien jullie vouchers op voorraad hebben, of er vouchers actief zijn, moet je hier rekening mee houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.