WiFi Problemen

Atlas WiFi Logo kleinHet wifi netwerk voor medewerkers en leerlingen wordt momenteel vervangen door een nieuw netwerk. Moest er in het oude wifi netwerk nog een registratie gedaan worden in een portal, voor het nieuwe netwerk hoeft dit niet.
De introductie van dit nieuwe netwerk gaat echter niet zonder problemen. Enerzijds omdat het domweg nieuw is, onwennigheid. Maar anderzijds valt niet te ontkennen dat er ook technische problemen zijn met dit netwerk.
Momenteel inventariseren we ervaringen met het netwerk, begeleiden we het verbinden met het netwerk zoveel mogelijk. Proberen we storende factoren uit te sluiten om een helder beeld te krijgen van wat er aan de hand is. Zodra het beeld helder is zullen we de technische problemen – die ook wij herkennen – aankaarten bij de leverancier.

Indien je op school gebruik wil maken van WiFi, neem dan in ieder geval een kijkje op de help site. Hier staan de actuele gegevens die je nodig hebt om verbinding te kunnen maken en vaak instructies per type apparaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.