Status e-mail problemen

goog2knowOp dit moment is de stand van zaken met de e-mail als volgt:

  • de oorzaak van de eerste crash is inmiddels achterhaald en weggenomen
  • de storing van gister was te wijten aan overbelasting van het systeem door de lopende herstelwerkzaamheden; ook de storing van vanmorgen valt in die categorie. Inmiddels is de server zodanig aangepast dat er meer ruimte beschikbaar is.
  • Om te komen tot een betrouwbaar systeem moeten eerst de laatste beschadigingen aan mailboxen hersteld worden. Daarvoor kan het nodig zijn dat van individuele gebruikers de mailbox tijdelijk offline gehaald moet worden. Dit zullen we met de betreffende personen communiceren, uiteraard.
  • Zodra wat ons betreft alle mailboxen hersteld zijn hebben we input nodig; we zullen dan iedereen vragen zijn/haar mailbox te checken en problemen te melden, zodat we de laatste fouten er nog uit kunnen halen.

Ondanks de problemen met de mailserver vragen wij gebruikers alle problemen op ICT-gebied gewoon via de gebruikelijke weg (ICT-contactpersoon => ticketsysteem) te blijven melden. Er zijn twee mensen fulltime met de mailserver bezig, de anderen houden zich bezig met de andere werkzaamheden. Het kan dus iets langer duren, maar er wordt aan gewerkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.