Over deze site

Deze site is bedoeld om (ICT) medewerkers van het Atlas snel op de hoogte te kunnen brengen van incidenten/storingen in het netwerk van het Atlas College. En, misschien nog wel belangrijker, de voortgang van het incident. Zodra ons een incident bekend is zullen we hier een blog over schijven welke op de voorpagina van deze site zal verschijnen.  ICT medewerkers kunnen indien zij een probleem tegen komen deze site raadplegen om te zien of het probleem al in behandeling is.

Naast de eerder genoemde incidenten/storingen zullen we blogs schrijven over geplande werkzaamheden en zaken waarvan wij denken dat die van belang kunnen zijn. Het behoort zeker tot de mogelijkheid om wat artikelen te schrijven die wat dieper in gaan op de materie waar wij mee bezig. Inmiddels heeft deze site ook de help site vervangen. Het gezamenlijk werken aan inhoud sloeg niet echt aan. De help site is dan ook niet langer beschikbaar.

Reacties op de blogs zijn van harte welkom. Zelf zullen wij de reacties gebruiken om de voortgang van het incident te melden.

Om te kunnen reageren moet je registreren, dit kan met je normale Atlas account.  Vervolgens kun je op je profiel het abonnement aanvinken. Of weer uitzetten uiteraard.

Feedback op de site zelf is uiteraard hartelijk welkom. Je kunt bijvoorbeeld een reactie plaatsen op deze pagina. Dit vereist uiteraard een registratie. Indien je niet wilt registreren dan kun je ook een e-mail sturen aan support@atlascollege.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.