O365 – Spiekbriefje

Op deze pagina zal ik in het kort wat dingetjes bijhouden die handig zijn om te weten.

• Gebruik je e-mail adres om je aan te melden, dit kan ook al op de computer. Dit kan ook als je mailbox nog niet in de cloud staat.
  • Staat je mailbox in de cloud?
    • De webmail URL is in dat geval https://outlook.office.com
    • Je kunt je mail uitsluitend ophalen door je aan te melden met je e-mail adres. Pas dit ook op je telefoon aan.
    • Je kan nu al aanmelden bij O365 (https://login.microsoftonline.com  is de officiele URL zelf gebruik ik voor het gemak https://office.com omdat die korter is).
    • Kijk rustig eens rond op O365. Van harte aanbevolen. Ondersteuning echter via https://google.com.