Je telefoon en e-mail

Tja… foute titel… eigenlijk heeft e-mail op jouw telefoon weinig met de mailmigratie te maken, meer met functionaliteit. De meeste mensen – ik ook in het verleden – gebruiken de standaard e-mail app die hun telefoon bied. En voor wat betreft e-mail is dat prima.

Maar O365 bied ons – via de e-mail – meer functionaliteit dan voorheen. En standaard e-mail apps hebben hier vaak geen ondersteuning voor. Je zou kunnen overwegen om Outlook te installeren op je telefoon. Deze app is beschikbaar voor elk platform en biedt de beste ondersteuning voor O365.

Of je nu de standaard app of Outlook gebruikt… vergeet niet dat als je mailbox in de cloud staat je niet langer met je 3-letter code kunt aanmelden. Je moet in het vervolg aanmelden met je e-mail adres.